Ecececece Kızlar şuan 35 hafta hamileğim ve son birkaç gündür hiçbirşey yemiyorum sadece bayılmamak için meyve su bisküvi bu tarz şeyler canım hiçbirşey istemiyor Moralimde yerinde ama yemeklerden nefret ediyorum
Azizesoran Ecececece Darısı başıma. Burda okuyorum millet 3-5 kilo felan almış ben 25 haftalığım 12 kilo aldım. Nerelere gideyim 😭
Beyza_yzk Ecececece Ay bende hamileliğimin başından beri canım hep salata ve meyve yemek istiyor ama bebeğim güzel beslensin diye kendimi zorlayarak yiyorum şu an 25+6 haftalığım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum 🤗
Ecececece Azizesoran Canım o haftalarda normal ben D ozamanlar öyleydim ama şimdi35. haftadayım Ve yemeklerden midem bulanıyor
Ecececece Zgeylmaz Hayır bir de etraftan bir sürü psikolojik baskı insan kendini kötü hissediyor bebeğini besle yemiyorum diye
Zgeylmaz Ecececece hiç kendini kötü Hissetme her kadının vücudun hamileliğe tepkisi aynı değil bu yüzden hiç kimseye aldırma bence ben öyle yapıyorum masalın sonu güzel bitecek ona bak 😀☺️