KubrArdAdem61 Kızlar medical parkta doğum yapmış yada yapıcak olan covid testini kaç gün önce yaptırdınız
Gizemito KubrArdAdem61 Medical parkların hepsi için aynısı geçerlidir sanırım bende bekleyeyim burada. Salı günü sezaryen olacağım. Son kontrolüm cuma günü ama doktorum herhangi bir şey söylemedi testle ilgili.
Bebislerimiz Unlukacar dogum hikayeni paylas mutlaka hem hastaneden yazdiklarindan hemde arada yazilarini görüyorum saglikla gelsin az kalmis
Busraveminisi1 Bebislerimiz Unlukacar evet bende görüyorum hep meraktayım Şeyma hocayla hastane ekibi odalar nasıl merak ediyorum
Unlukacar Bebislerimiz amin canım inşallah mutlaka paylaşacağım canım odaları gezmek yasakmış inşallah odasında resmî çekip paylaşacağım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🥰
Unlukacar Busraveminisi1 odaları gezmek yasakmış canım inşallah paylaşacağım çekip nasıl olduğunu nasıl geçtiğini doğumun 🙏🏼🥰
Busraveminisi1 Unlukacar sağlıkla gelsin inşallah minik hayırlısıyla beklemedeyiz sağol canım benim🥰🙏🏻
KubrArdAdem61 Benimde 12 ekim gününe verdi sezeryan günümü zorunlu evet test eğer pozitif çıkarsa devlet hastanesine yönlendiriyorlarmış