Merve8494 Betolen al bendende o kadar canım göstermiyor bi turlu 16 haftalık gittik secdeye yatmış şekilde duruyordu doktor çok uğraştı rahatını bozmadı minnak persembe gidicez bakalım 19 haftalık olduk inşallah gösterir 🥰🥰🥰😍
Dlngnz Sıkıntı yapma canım benim 🙈 bende ayrıntılı tarama testine girdim orda bile göstermedi bebişim kardeşi gösterdi o bacaklarını kendine çekti yine göstermedi 😂 bende 17 haftalık oldum 😍
SILA--123 bende 19 haftalik hamileyim dün gösterdi benimkide 😂 bazıları 7 . ayına kadar bile göstermiyomuş
Slnilayda SILA--123 tam 26. Haftada ogrendim ben ve artik dogumda ogreniriz die isyanlardaydim dsunun gistermedi yani ozelden devlete devltteb universte hstanesine hpsine gttik sadece ogrenlim diye yok yni 26. Haftada anck cani istedi hanimin
Mirayse1 Slnilayda oyy cok sabırsızlanırdım ben olsam. Haftaya öğrencem inş bende cinsiyeti öle umut ediyordum
Betolen Slnilayda bilmiyorum bende ozele gittim 3 lu tarama geldi bakalim 18 haftalikken gitmeyi dusunuyorum hayirlisi insallah
Betolen Derenannecik45 benimkide baya inatci cikti 3 defa girdim neler yedim yok kordonu bacaginin arasinda 😂😂