Elfynsmr Kızlar hangi bitki çaylarını tüketiyorsunuz? Nar çiçeği çayının zararı var mı biliyor musunuz? Boğazım ağrıyor ve doğal olarak ne yapabilirim onu düşünüyorum 🤦🏼♀️
eddaaa Elfynsmr Bitki cayı doktor kontrolünde icebilirsin canım başka türlü zararlı olabilir. Ilk ballı süt dene bana cok iyi geliyordu 1 kaşık bal ye
Elfynsmr bburcu zencefilli olanı deniyim o zaman bal olmadan bal da tüketemiyorum ters olanı o boğazı iyi yumuşatırda şeker var
Tatlisannedilekk Elfynsmr hamilelikte bitki çayı önerilmiyor doktoruna sormadan içme, benim doktorum hepsini yasakladı bana
Livanur_65 Elfynsmr limon ılık su bal için boğaz ağrısına birebir pekmez limon sık içine tatlı kasığında iç
Elfynsmr Mom0101 doktoruma ulaşmaya çalışcam yarın 2 ay önce bitki çayını önermiyorum demişti ama ben geneli mi yasak diye sormamışım
minikmevaninannesi Elfynsmr günde 1 bardak ıhlamur içilebilir diye biliyorum. Ben bi kac sefer içtim bi zarari olmadi
nev_hena Doktorumun bana verdiği örnek beslenme çizelgesinde sabah kahvaltısı için demleme ıhlamur veya portakal suyu önerilmiş. Genelde bitki çaylarıyla mesafeli doktorum ama sanıyorum ıhlamur içilmesinde sakınca görmüyor.