Srzrk Buse-yurt Doğum orada yapacağım Allah nasip ederse 🙏 Odaları çok konforlu gördüğüm kadarıyla ve sakin bir hastane. Biraz detaylı bilgi aldık vaktimiz yaklaştığı için.İçime sindi benim.
Srzrk Buse-yurt Mehmet beye gidiyorum ben de çok memnunum. Sadece şunu sevmedim hastanede fatura almazsan normal doğum 3100 den 2800 e düşüyor. Fatura almamak ne 😀
Cheerfulmom Buse-yurt Bende orda doğum yapıcam inşallah kuzenim de orda doğum yaptı ameliyathane ekipmanları çok iyiymiş 👍🏻 Ama doktorum özel dışardan gelecek sadece doğum orda.
Sedaccllkk Bende haftaya orda doğum yapıcam hangi doktorlara gidiyorsun acaba benim doktorum bu hafta ayrıldı hastaneden yarın başka doktora gidicem
Sedaccllkk Buse-yurt berçem hanıma gittim bende sağolsun çok güzel ilgilendi haftaya gün verdi inşallah kavuşucam kızıma😍
Srzrk Sedaccllkk Hiç konuştunuz mu fiyat konusunda, konuşunca bize direk bunu söylediler. Doktorumdan hastaneden çok memnunum ama fatura almamak fiyasko. Sanki bakkal dükkanı 😂
Sedaccllkk Srzrk hiç öyle bişey demediler valla canım benim zorunlu sezeryan zaten 3500 tl denildi o kadar
Srzrk Sedaccllkk Anladım arkadaşa da öyle demişler. Bize de 3500 dediler sezeryan için. Sezeryan da sabittir belki