Nrykml Adet tarihime gore 20 haftaliktim aşımı oldum fakat gec dollenme olmus ultrasona göre bir kaç hafta küçüktü bende aşımı olmuş oldum o haftalarda . Bu haftalarda olan var mi
Nrykml Bebislerimiz evet 12 ..haftadan sonradan vurulması uygun görülüyormuş ama genelde 20. Haftada vuruyorlar . Benimde 20. Hafta olarak görünüyordu meğerse bir kaç hafta daha küçükmüş acaba bu haftalarda vuran varmıdır bi zararı olur mu diye merak ettim şu an kaçıncı haftadasın peki
Nrykml HAU anladım canım arastirdim zaten 3 ay bittikten sonra vurulmaya başlanıyor sadece merak ettim benim gibi bu haftalarda vuran varmi diye
Nrykml Selinbam hamile kaldigin zaman sağlık ocagına bildirıyorsun bunu canım onlar da seni zamanı gelince çağırıp aşılarını vuruyorlar
Nrykml Unlukacar ikinci dozu 10.Hafta sonra vurmuşsun oluyor dimi illa 4 hafta sonra vurulmasa da olur çünkü bende ilk dozu biraz erken vurdum diye ikinci dozla arasına 6 hafta koyduk yani ikinci doz illa dört hafta sonra olmak zorunda degil dimu
yagizefeninannesi Nrykml bebeğin hareketini hissetmeden nasıl vurdular acaba🤔 doktoruna danış canım en doğru bilgiyi onlar verirler
Unlukacar Nrykml valla canım benim tarihlerimi sağlık ocağında ayarladılar neyi baz aldılar tam bilmiyorum seni yanlış bilgilendirmek istemem