myboybabyy Merhaba hanımlar 32+2 haftamdayım üç gündür geçmeyen ağrım var ikinci hamileliğim bu. Sürekli belimden ve kasıklarımdan karnımın yanlarından ağrım kasılmalarım oluyor böyle bisey yaşayan oldu mu aranızda
HilalG myboybabyy Benim de bugün Karnımın sol tarafından üç sefer arka arkaya bıçak saplanır gibi oldu tarif ettiğiniz şey buysa🙄
elisaninannesii Bende 32+1 haftalığım yaklaşık 3 gündür kasıklarım da ağrım var nedenini bende bilmiyorum ama özellikle sabahları uyandığımda oluyor 🥺
myboybabyy Benim az az başladı ve arttı ağrım dr um yalancı doğum sancısı olduğunu düşünüyor agrın artarsa nst ye bagalayalım dedi ama hastaneye de gitmek istemedim muayenehaneye gidiyorum normalde
HilalG myboybabyy Bana da devam ederse sık sık söyle dedi ama benim 36 hafta ama 35 le uyumlu erken doğum riskim vardı geçen hafta inşallah vakti zamanında gelsinler 🤲❤
myboybabyy HilalG amin inşallah benim erken gibi riskim yoktu ilk doğumumda erken olmadı inşallah Buda olmaz
Esra3334 33+2 benim de sürekli bel ağrım var olduğum yerden bazen kalkmıyorum parmaklarım şişti bu durumdan çok muzdarip olmaya başladım