ikicocukannesii Babyy_kiss https://hizliresim.com/xSsL9l Benimde bu canım erkek olabilir dedi siz çıkıntı görüyo musunuz
Ozdmrkbraa Babyy_kiss %85 demiş ya doktor o yüzden merak ettim kuzum 16 fan sonra genelde kesin gibi konuşurlar ya sağlıkla kavuş inşallah meleğine 🥰
senakhrmn Babyy_kiss Anladım canım teşekkür ederim inşallah benimde 16.haftada randevum var bende öğrenebilrm 😅
Babyy_kiss Rmykzc popo cikintisi dogru cikiyo gerisi hikaye benimki 17, hafta yuzde 85 dedi ama deisnez bence daha deisen varmidr 17.gaftada ne bilim
Rmykzc Busbus58 demi ne bılım etrafmdakıler once kkz denilince şmdı ha bıre emın olma dıyorlar ondn kafam karıştı
Alpveannesi Rmykzc 12 haftaliga kız derlerken renkli ultrasonda mi bakmislardi. Bende 13 haftaligim ikili testte çıkar mı merak ediyorum
Gulsahkyc Rmykzc bana da aynısı oldu 12 de kıza benziyor dedi 18 de erkek dediler oğlum oldu 3 yaşında
Babyy_kiss Rmykzc değişmez daha bence canım erkektir yinede bilemem en kesin sonuç gerçi ayrıntılı ultasyon tarihin ne zaman iç organlarına bakıyolar ya