eylull2020 Kızlar bi sorum olacaktı rahme tutunamama sorunu ne oluyor yaşayan var mı benim iki düşüğüm oldu doktor döllenme oluyor ama rahmine tutunamıyor dedi sebebi ne olabilir şu an tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkularım var 😭😭
Esmakoksal eylull2020 canım bende oldu ilk enfeksiyonlarından kaynaklı dedi doktor bana antibiyotik iğne ve ilaç verdi öyle geçmişti sonrasında 5 ay sonra hamile kaldım tekrardan
Deletedmom95 eylull2020 hormon tahlili yaptırdın mı? Yani th lh bi bakılsa iyi olur onlarda sıkıntı olduğunda da bebek tutunamıyor.
Merveerhannn eylull2020 hormon testlerini yenile canım, benim prolaktin yüksek olduğu için rahim bebeği kabul etmeyip daha önce düşüğüm olmuştu.
eylull2020 @Deletedmom95 evet onda bi sıkıntım yok çok şükür bildiğim kadarıyla ama bunu doktoruma danışırım yine bir 🤔
Minikbebegim1 Pıhtılaşma varsa oda ediyor canım benim de üç düşüğüm oldu daha yeni düşürdüm bebeğimi 1 ay önce kadar testler yaptiricam bende
eylull2020 @Nrykml ilkine kimyasal dedi doktor kürtaj yaptı ikincisi de kendiliğinden düşük oldu kanamam olmuştu
Nrykml eylull2020 enfeksiyon sebep olabiliyor canım hormonal bir durumdan da tutunamama oluyor ve pıhtilasma sorunu sebeb oluyor düşüklere genetik test yatırmalısın bişey varsa kesin çıkar orada ve ona gore tedavini olursun
eylull2020 @Minikbebegim1 geçmiş olsun üzüldüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah pıhtılaşmanın ne olduğunu bilmiyorum 🙈 onu da danışırım doktora baksınlar tabi teşekkür ederim 💁🏻♀️