Alideniz Zagrozunannesi hemde öyle çok ki zamanda geçmek bilmiyor. Haftaya kontrolüm kilomuzu o zaman öğreneceğim.
YagmurAnnesi Zagrozunannesi 31+6 yiz. 30+4 haftada gittigimizde 1570 gram 40 cm boyu vardi. Şu an için rahatiz cok sukur ama. Çok fazla tuvalete çikiyorum. 😂 Ee bu da normal tabi. Hele kızım vurdukça hic duramiyorum direk tuvalete 😂
Gmzlm Ayni konuyu bende actim smdi 31 haftaligim 35 cm 1600 kg dedi doktorum normal dedi ama bana boyu kisa geliyor sizinkiler nasl ben cok endslnyrm kizlr
Zagrozunannesi Gmzlm genetık olabılır canım ben de eşimde uzun boyluyuz 31 hafta da 42 cm bizimki hiç takma bence 1500 gram benımki bıraz zayıf gıbı gelıyor ama fazla takmıyorum kafaya🤗🤗
Zagrozunannesi YagmurAnnesi bende bu haftalar çok tuvalete gıtmeye başladım doktor da bas gelış dedı yanı ters mı duruyo anlamdım pek 😂 normal dedı rahim büyüdükçe gece bıle kalkarsın 3 5 kere dedi gerçekten de oyle 😌
YagmurAnnesi Zagrozunannesi Gece mumkun oldukca sivi seyler tuketmemeye calisiyorum ama yine de ayni 😂
Zagrozunannesi YagmurAnnesi baskı yapıyo ya olmasa bıle gıdıyo ınsan 😂 hayırlısı olsun sağlıklı gelsınlerde