deletedmom351 Doğum yapan annelere soruyorum sizi ebe mi doğurtuyor yoksa muayene olduğunuz doktor mu? Sürekli doğum hikayelerinde görüyorum ebeler ıkınmana yada sana diğer konularda yardımcı oluyormuş. Doktor en son geliyormuş diye duydum. Hangisi doğurtuyor?
merwe deletedmom351 Ben bi dogum yaptim cnm suan ikinciye gebeyim 10cm aciklik olana kadar ebe seninle ilgileniyor doktorun çocugu dogurtuyor benim dikişlerimide doktorum dikti bazisi ebeye birakiyor diye duydum
tubakumsal deletedmom351 bana ebe değil doğurana kadar kendi doktorum ilgilendi yanıma yatdi sanci cekerken saçımı okşadı elimi hep sımsıkı tutdu çok destek verdi ama tabikide ebe yanımızdaydı oda yardımcı oldu acikligima bi ebe bakdi bi doktorum çok memnun kalmisdik benim doktorum özeldi hastaneye ait değildi özel muananesi vardı ondanda olabilir bu yakınlığı bilemiyorum🙂
Elfibrhm2609 deletedmom351 kendi doktorun dogurtuyor canım ebe sadece açılmam var mı yok mu diye kontrol ediyor normal doğum olacaksa eğer dogumun
deletedmom351 merwe Deniz2961 Başından beri doktorun ilgilenmesini istesek mümkün olmaz mı böyle bir şey ?
Gamzeli deletedmom351 açıklığı kontrol etmek ebenin işi bu bütün doktorlar için geçerliymiş maalesef bende doktoruma sormuştum 😔
merwe deletedmom351 Cnm.ben gün içinde dogum yapmiştım haliyle doktorunda hastaları oluyo surekli yaninda olması mumkun değil
deletedmom351 tubakumsal Ayy ben özel hastaneye gidiyorum doktorum özel değil ama belki bi istisna yapabilir benim için çünkü doktoruma çok güveniyorum onun ilgilenmesini istiyorum. 🤗
Knber deletedmom351 Can'ım ben konyada yaşıyorum kadın doğum hastanesinde ebeler doğurtuyormuş ama Bn tıp fakültesinde doğum yaptım hep drler vardı uzman degil ama ebenin çok bi hükmü yoktu orda ebe yerine ögrenci dr ilgileniyor ama alttan muayeneyi fln normal dr ler yapıyo
deletedmom351 Knber Anladım sanırım her yere göre değişiyor bu. Burda nasıl oluyor bilmiyorum daha ilk gebeliğim yarın muayene de bunu doktora da sorabilirim net bi cevap almak için.
deletedmom351 merwe Benim de aklıma o geliyor doktorun sadece benimle ilgilenecek zamanı olmayabilir.