Melegimmm1244 Kızlar benim ilk gebeligimde çatlak pek oluşmadı ikinci gebeligim bu fakat daha bir ay vsr doğuma çok çatlak oluştu Hindistan cevizi yağı kullanıyorum fayda etmiyor sanki bio oil kullanan varmı
Aden23 Melegimmm1244 bio oil ,badem yağı, lierac ve kakao yağını gün içinde dönüşümlü bol bol sür bence yada karıştır yağları öyle sür lieracla bio yu ayrı kullan
Fxfx Melegimmm1244 1.ve 2. Gebeliğimde çok az çatladım.. Bu 3.gebeliğim diğerlerine göre çok ama çok az kilo aldığım halde daha cok çatladım 🤦♀️ ve evet biooil kullanıyorum 🙄🙄 çatlayacağınız varsa her türlü çatlıyor malesef
Melegimmm1244 SevimErcis Aden23 tmm cnm teşekkür ederim lireac eczanede satilir mi kakao yağı bildiğin marka varmı yoksa farketmez mi
Aden23 Melegimmm1244 lierac ı en uygun trendyoldan alabilirsin. Normalde çok pahalı ama ben geçen gün 200 ml 140 liraya aldım çok ucuza geldi. Sabah kalkar kalkmaz lierac sür göbeğine kalçana göğüslerine. Akşam yatarken yağlarını sür bol bol. Her duştan sonra bol bol yağ sür