Folikasit18 ibiza adım adım anneliğin yanıldığını çok okudum ben de cinsiyet tahmini kesin sayfası ebemiymiş hemşire mi kendine çok güveniyor ama %10 da yanılma payı veriyor bir de çok değişik bilgiler istiyor 😂 Çin takvimi ne diyordu size?
ibiza Folikasit18 cin takvimi de kız gösteriyor Rus takvimi de hatta biyolojik takvimde kız gösteriyor 😂 %10 yanılma payı var dedi benim için de
Folikasit18 ibiza şu an bütün bildiklerimiz yıkıldı 😂😂😂😂 doktor başından beri erkek diye mi tahmin etti?
Tubasahra ibiza çin takvimi bide ben bakabilirmiyim size doğum tarihi gün ay yıl ve son adet tarihinin günüyle birlikte söylermisiniz 1 Mart gibi ?
Tubasahra Folikasit18 meraklı anneler sayfasına sordun ben büyük ihtimalle erkek dedi bugün kesinleşti oğlum oluyor 🥰🥰
Folikasit18 Tubasahra http://cin-takvimi.gen.tr/ burdan bakabilirsiniz kızlar ama son adet tarihinizin üstüne 14 gün ekleyin eğer 30-31 i geçiyorsa bir sonraki ayın cinsiyeti geçerli oluyor
Tubasahra ibiza nasıl yumurtlama hazirana geliyor canım nisana gelir adet döneminden 14 gün sonra yumurtlama olmuyor mu 🙄🙄