Mutlubirannee Merhaba kızlar, normal doğummu sezeryanmı yapacağınızı doktor ne zaman söylüyor. Çatı muayenenizi nezaman yapıyor?
teletabi Mutlubirannee canım bebeğin geliş pozisyonu baş gelişse eşi önde değilse genelde normal diyorlar benim çatı muayenem olmadı. Açıklık muayenesi oldu sadece
fusyaligelin Ben 38. Haftayken cati muayenesi yaptı doktorum ve cati muayenesinden sonra sonra söyledi dogum seklini
Eda3545 Mutlubirannee burda korkuttular çok acıyor falan diye bnde tedirgin gitmiştim çok kolay birşey sakın korkmayın 38 artı 2 yim
ipekayan Pazartesi günü 38+5 olacağım bebek on gunkadar geriden geliyor alttan muayene edeceğini söyledi
teletabi Guluc valla çatı muayenesinde kemiklere bakıyolar diye biliyorum açıklıkta rahim ağzına bakıyolar sadece
Guluc teletabi bugun yaptılar beni Muayene suyum geldi sandım çok acımıyor yani sonuda kadar girdim dedi 😂
Ronyaseda Mutlubirannee Benim sürekli normal doğum görünüyordu çok şükür sıkıntı olmadi hiç şuan 38 haftaligim hâlâ normal doğum görünüyor inşallah kazasız belasız
Tugbax68 Devlete gittim gecen sene aksi bir durum yoksa dogum aninda belli oluyor zaten dogurana kadar catimada bakmadilar simdi kizim 33 haftalik yine bakilmadi kendini normal doguma hazirla diyorlar hep