dalin 33 haftalik hamileyim bebegim aksamdan beri hic hareket etmiyor cikolata yedigim halde banamisin demiyor hicbir hareketlilik yok normalde cok hareket ederdi dun aksam birden durdu cok korkuyorum kontrolumde yarin
Gozdem dalin bebek büyüdükçe yeri daralıyormuş cnm oyüzden hareketlerini hissetmemiz azalıyormuş bende 34 hf olduk hareketleri çok çok azaldı
Semahalac dalin canım korkma ben de 31 haftalığım ve benim Bebiş de acayip hareketli bazen 2 gün hareket etmediği oluyor ilk etapta ben de endişe ediyordum ama bu dönemde günün %90 ını uyuyarak geçirirmiş inş sıkıntı olmaz 🙃💕
Haticeyildiz dalin uyuyodur belki yada cani oynamak istemiyodur 🤗 korkma hemen bugun aksama kadar oynamazsa acile gidip kalp atisini dinlersin
AybkeYldrm İlik bir duş al canim sırt üstü yat genelde sırt üstü yatınca çok tekmeliyorlar benimde yavaşladı hareketleri 34 haftalığım
dalin Hareket etti sonunda allahima sukurler olsun.sanirim dogurana kadar hep bir tereddutde olucaz allah sag salim kavusturmayi nasip etsin hepimize inş 🙏🙏
Bayoloji Benimde 1 hafta oncesine kadar daha hareketliydi simdilerde daha cok gogsumun altinda sagli sollu durtuyor beni😊ama endiselenmekte haklisin Allah korusun bebislerimizi😊