mrhbslm 14.haftadayım fakat bulantılarım hala devam ediyor yemek asla yiyemiyorum sadece su içebiliyorum. Sizlerde durumlar nasıl
senakhrmn mrhbslm Bende 14.haftadaym mide bulantılarım bitti şükür sadece sabahları oluyor arada ama felaket şekilde mide yanması yaşıyorum sanki boğazıma çakmak çakmışlar gibi yanıyor
Deletedmom355 mrhbslm 15 olduk bizde 😍 hiç bir belirti kalmadı şimdilik :) ama belirti olsun istiyorum öyle daha çok mutlu oluyorum 😂 2-3 gündür kendimi hamile gibi hissetmiyorum arada unutuyorum 🙈🙈 Bİ AN ÖNCE DOĞSUN İSTİYORUUUUUUUUM 😍😍❤️
Buketg13 mrhbslm 17 haftalık hamileyim bende . Mart 10 da doğum görünüyor şimdilik . Bulantılarım bı nebze geçti sayılır ama yine de var tabi ilk başlarda çok kötüydüm ama sizler gibi yediğim içtiğim içimde kalmiyordu . Şimdi de sol kalcam da sinir sıkışması olmuş yurumem flan kısıtlandı doktor çok ayakta kalma sakat kalabilirsin dikkat edeceksin dedi . Allah yardımcımız olsun kızlar dışardan göründüğü gibi kolay değilmiş hamilelik
aymira_27 mrhbslm 14+4 bizde bnmde bulantılrım devam ediyor mide bulantısı hapım olması durumum berbat
Deletedmom355 Buketg13 aynı şey bana oldu sol ayağımı kullanamadım 1 hafta. Dayanamıyordum ağrıya sonra fizik tedaviye gittim 1 saat sonra tüm ağrılarım geçti. Bi fizik tedavi uzmanına görünün isterseniz. Beni doktorum yönlendirdi bi git istersen diye.
Blt67 Buketg13 benimde tahmini doğum mart 10 benim belirtiler kalmadı sık idrara çıkma dışında birde hep uzanıyorum ben biraz korkagin galiba bı kaç gün önce minik hissediyordum şuan oda yok… İyice korkmaya başladım vakit gecsin biran önce ya
threestar Buketg13 çok geçmiş olsun, ben sizden bir kaç gün öndeyim sanırım gebelik haftası olarak bayağı yakınız benim de sol kalçamda ara ara sancılarım oluyor, magnezyum kullanıyorum o iyi geliyor gibi geldi sizin rahatsızlığınız nasıl oldu ?
Deniz-denizim Merhaba Allah nasip ederse bizimde mart sonu ben hiç belirtisi geçirenlerdenim. Bu yüzden hic hamileymişim gibi gelmiyor ne bulantı ne kusma hiçbirşey olmadı kızlar neler yiyorsunuz ben en cok onu merak ediyorum
Deletedmom355 yasemin333 ilk zamanlar öyleydim 2 gün istifra etmedim korkup doktora gittim bişey mi oldu diye 😉 bu günler için 4 yıl bekleyince insan herşeyinden mutlu oluyor..
Demiralpmoms Ya kızlar bende de bel agrısı oluyor. Sanki belim ayrılıyormuş gıbi hissediyorum ve ozellıkle sırt üstü yattığımda kitleniyorum. Bazen de bel agrım sağ kalçama vuruyor yürürken filan sizde de var mı? Normal mi bu haftalarda. Bende 14 haftalığım ultrasonda 15 😻 bel ağrısı zorluyor bazen
efendimannem Demiralpmoms bende en ufak bi iş yapayım ya da sırt üstü yatayım hemen sızlıyo doğrulamıyorum çok değişik bi ağrı. Şu dönemde dikkat etmek gerekiyo ya nolur nolmaz
seday93 Demiralpmoms aynısını yaşadım ya okuyunca inanın diyorum tek değilmişim benim tam beş gün belim tutuldu terlemiştim yanlış bir hareket yaptım beş gün yürüyemedim doğrulamadım ilaçta alamadım çok şükür kendi kendine geçti arada sağ kalçam tuttukluk yapıyor gibi valla yalnız değiliz heralde bu haftalarda bunu yaşayanlar var sanırım bizim gibi bi anda ilk üç ay çok yattım bişi olmasın diye şimdi rahatladık biraz hareketlendik diye mi bu ağrılar anlamadım
Buketg13 Blt67 benimde sol idrara çıkmam hala var . Ya bende bebeği çok çok nadir hissediyorum ilk gebeligim belki ondan diyorum bende . Birde sürekli bı yorgunluk halindeyim ya
Blt67 Buketg13 ben bugün hiç hissetmedim bebeği mesela korkuyorum biraz canım ben temizliği yapıp yatıyorum direk uyumuyorum Şam hep yatar pozisyonda yım nereye döneceğimi şaşırdım
Buketg13 Blt67 oturup bacaklarımı uzatınca hissediyorum bazen özellikle yemekten sonra ama çok nadir . İlk gebelikte kaslar gevsemedigk için geç hissediliyormus o yüzden telaslanmiyorum ben ultrasonda her baktığımda çok hareketli aslında ama ben hissetmiyorum o yüzden korkma canim
cgelmas Blt67 benim 7 mart canım. 11 de kıza benziyor demişti 16 da erkek olduğunu öğrendik😇 siz öğrendiniz mi
Buketg13 threestar bana da verdi ama rahatlama ne olmadı bende uzun uzun yatıyorum dinleniyorum ona rağmen ağrılarım var
efendimannem Buketg13 canım kaçıncı hafta tam olarakk. Bende yarın gitcem doktoraa inşallah öğrenirim🤭
Buketg13 Blt67 iki seçeneğimiz var daha karar veremedik biri Kur’an da geçen sıraç diğeri yeni nesil doruk 😅
efendimannem mrhbslm ben 15 teyim çok şükür iştahım açıldı. Sabahları yine boş öğürüyorum ama eskisi gibi değill