Yigitalpinannesi Kizimla 6 ekim salı günü kavusuyoruz kizlar bana dua edin ikinci sezeryanı olucam ve cok heyecanliyim bi yanim tedirgin oglumu birakicam yani bir suru duygu ayni anda yasiyorum 😍😊
Hilal93 Yigitalpinannesi bende senin gibi ikinci sezeryan olacağım ve ikinci kızıma kavuşacağım 5ekimde inşallah ama biraz korku ve heyecan var 🙈🤪👼
Gizemito Yigitalpinannesi Bizdeee 6 Ekim de kavuşacağız inşallah oğluşumuzla 🧸 İlk doğumum ilk ameliyatım ilk bebem 😬 Her şeyimiz ilk olacak Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙇🏻♀️🥰
Yigitalpinannesi Gizemito Amin canım çok amin Rabbim sağ salim evimize bebislerimizle dönmeyi nasip etsin.
Gizemito Yigitalpinannesi Amiiiiiinnnnn 🤗🤗Mutlu pozitif doğum hikayelerimizi paylaşalım inşallah buradan 🤩😍
Yigitalpinannesi Hilal93 Bencede ne yaşıyacagimizi bildigimiz icin bu tedirginlik bu korku ben oglumu geride birakcam diye cok uzuluyorum.
Hilal93 Yigitalpinannesi bende kızımı bu pandemi yüzünden hiç hayal ettiğim gibi olmayacak hersey böyle hayal etmemiştim