Tamzamanlianne Edaaefee ben uc sene once dogumunu orada yaptım,doktorum Yıldız eren cetındi cok memnundum
Tamzamanlianne Edaaefee çok şanslısınız ozmn🥰 normal yapamadım ama ben 40+1 e kdr bekledık gelmedı ınatcı kızım sancım yoktu acılmam yoktu. sonra suni sancı denedık ben onu bıle hıssetmedım sabah dokuzdan aksam altıya kdr ıkı cm acılma oldu. En son bebek artık rahatsız oldu o yuzden sezeryan oldum 🌸Herseyın hayırlısı normal cok ıstemıstım ama olmayınca olmuyormus
Edaaefee Evet tabykıde hayırlısı bende de hıc bsey yok sunı sancı verelım dedı ama almadan sezeryan olucam kendımı cok yormak ıstemıyorum hayırlısı boyleymiş bende cok istedim normAl ama gelmiyor tesekkur ederim bilgileriniz icin 🙏🏻💐
Tamzamanlianne Edaaefee Edaaefee ben epidural ıstemedım dırek anestezıyle sezeryan ıstedım canım cok agrım olmadı ılk saatler dısında ztn kucagıma alınca bebegımı agrılarımı unuttum .sezeryanlıydım ama bebegımın tum ıhtıyaclarını yapabıldım rahattım yani korkma💙
Edaaefee Kişide kişiye degısır ama cok agrılarınız oldumu sezeryandan yoksa yıldız hanım sezeryanda iyimidir sizce