Mhrbnylcn Kizlar 36.haftadayim.kasıklarim aciyor hareket ettikçe bacak aramda aciyor batiyor cok canim yaniyor neden olur.bebek aşağıya inmis olabilir mi dogum yaklasmismidir sizdede oldumu ama hic sancım yok
Merdgn Mhrbnylcn Son zamanlar öyle oluyor bebek büyüdükçe baskı yapıyor ben de öyleydim yürüyemiyordum.. Sancılar gelmeye başlıyor canım doğuma yakın ☺️
Zehra1109 Mhrbnylcn özellikle yatakta dönerken çok canım yanıyo diyorum ki eyvah geliyo 😅 artık büyüdükleri için aşağıya baskı yapıyolarmış canım ama tabi ki sen yine de dikkatli ol bebekler sürprizlere açık her an gelmek isteyebilirler 🙈
Htc_bgm Bendede ayni durum var vallahi bacaklarim arasi agri yapiyor ama hareketlerdede azalma var sende durum nedir
Mhrbnylcn Htc_bgm değişiyor bazen cok hareketli bazen uzun süre etmiyor ama hareket ettigi zamanlar seyimide sizlatio ara ara
Mhrbnylcn Htc_bgm he bide eskiden göğsümü sıkıştıriyordu hareketleri simdi galiba aşağıya indi artık daha rahatım baski yapmıyor yukarıya
Mhrbnylcn Merdgn bu ağrılar nasi bisey.bazen sanki adet olunca olan ağrılar gibi ağrım oluyor sanki adet olmusum gibi karnım sıkışıo falan
Merdgn Mhrbnylcn Evet adet sancısı gibi oluyor. Ama doğum sancıları düzenli oluyor ve bele vuruyor çok şiddetli. Zaten anlıyorsunuz onun doğum sancısı olduğunu anlamamak mümkün değil 😄
Mhrbnylcn Fatmagzl33 of ya bende sevinmistim doğum yakın diye bekle bekle zaman geçmiyor üstüne üstün bide bu agrilarla hareket etmesi cok zor oluyor
Fatmagzl33 Mhrbnylcn hiç sorma 8.ayın başından beri ağrı yalancı sancı kasılma çekiyorum hatta erken doğururum diyordum ama yok gelmiyor 😅
Zehra1109 Mhrbnylcn dönerken ay ay ay diye dönüyorum eşim de noldu doğuruyor musun diyo 😂 He o kadar kolaydı canım zaten 😅