Busrazmn bbhhrr5289 merhaba bende doğumdan sonra soguk nescafe aldım içtim hastaneden çıkmadan. Bayağı faydasını görmüştüm narkozu hemen atıyorsun öksürük vs yapmıyor
Elaninannesii_ Deniz-denizim ilk başlarda 8 taneyi buluyordu yalan söyleyemem sonra kırdım öyle içtim ve bu şekilde 2 3 tane içemeye başladım günde yemekten sonra içiyordum hep böylelikle kendimi şartlamış oldum
Elaninannesii_ Esraaelisa1 kanama oluyor canım zaten ebeler sana hemen hasta bezi getiriyorlar ☺️ Hasta bezini de kullanabilirsin ama tuvalette zorluk oluyor dikişlerle kaldır indir bebek bezleri olur ya onun gibi iki yanı yapışkanlı 🤪
Elaninannesii_ asliiiiii87 bana 1 paket yetti canım ☺️ Ayrıca kanal yolu ameliyattan önce hemen açılıyor lokasyona kadar kalıyor çünkü serum oradan veriliyor ve günde 2 3 tane serum yiyorsun 🤓 ağrı kesiciler antibiyotikler…
asliiiiii87 Elaninannesii_ gecenlerde bana da damar yolu acildi serum yedim ama elim cok agridi hareket ettiremedim, parmaklarim uyustu. Bebek doğduğunda bebegi nasil tutucam diye endiseleniyorum :(
Elaninannesii_ asliiiiii87 biraz acıyor evet doğru ama bebeği kucağınıza aldığınız anda her şey geçiyor 🥰
Gunsss Elaninannesii_ sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi🙏 3 gün mü kaldınız hastanede 🙄 bizde 1 gece dediler
Elaninannesii_ Gunsss sezaryende öyle oluyor kanama kontrol ediliyor tuvalete çıkmayı kontrol ediyorlar tuvalete çıktıysan taburcu olabiliyorsun
Elaninannesii_ Gizemsntrk ben esenler medipolde 3 tane doktor değiştirdim en son Tuğba hanımda karar kıldım 🥰 çok samimi içten bi doktor eli hafif işlemleri anlatarak yapıyor Güler yüzlü bi doktor 👩⚕️ tabii her şey karşılıklı 🌺
Gizemsntrk Elaninannesii_ bn Tuğba kılık diye instagramda araştırdım doktoru buldum ama profilinde Okmeydanı araştırma hastanesi yazıyor
HGa Elaninannesii_ merhabalar bende 10 ekimde sezeryan olacağım kızım dönmedi merak ettiğim hastaneye kaç kişi ile gittiniz kaç kişiye izin veriyorlar gece 1 kişi kalıyor ama süreçte kaç kişi olabiliyor
Elaninannesii_ HGa ameliyathaneye kimseyi almıyorlar 🤷🏼♀️ Ziyaretçi olarak gelenler oldu ama 5 dakikadan fazla kalamadılar hemşeriler sürekli kontrole geliyor ve odayı boşaltmakta ısrarcı oluyorlar. Odaya canlı çiçek bile alınmıyor 🤔
HGa Elaninannesii_ ya en azından akşama kadar eşim ve annem beraber dururlar sonra gece eşim kalır diye düşünüyordum