emine86 Kızlar philips ultra air mi yoksa philips soft mu Bir türlü karar vermedik hangi emziği alsak bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Zuhal14 emine86 ultra air aldım baya hafif bakalım inşallah kullanabiliriz ama her çocuk her emziği tutmuyor bebekten bebeğe farkediyor
emine86 esmirna16 Teşekkürler ona da bakıp öyle karar verelim o zaman 😊 sizin bips i tercih etme sebebiniz neydi acaba ? Ve hangi modelini tercih ettiniz ?
emine86 Zuhal14 biliyorum oğlum da bir kaç marka denemiştik son olarak philips marka almıştı ama modelini hatirlayamadim . Benzer model de bulamayınca ikisi arasında kaldım bende
esmirna16 emine86 Model yok tek çeşit var ama renk çeşidi çok fazla. İlgili aya göre alıyorsunuz sadece. %100 kauçuk ve anne memesine en yakın forma sahip emzik olarak geciyor. O yüzden onu tercih ettim. Kullananlar çok büyük oranda memnun kaliyorlarmis.
Deletedmom424 esmirna16 bibs %100 kauçuk olduğu için nerdeyse her ay değiştirmek gerekiyormuş diye duydum. Kauçuk büyüme yapıyormuş ve parçalanıyormuş sanırım
halitefe emine86 ya daha çok öneren oldu çevremde aslında Air ile arasında çok fark yok ama soft daha çok kullanan vardı öyle aldım