Slm güzel anneler bende bir gün burda doğum hikayemi paylaşmak istiyordum sonunda doğdu minigim çok şükür ve paylaşmak istedim.22 nisan da evi temizledim günlük sil süpür işleri bulaşık yıkadım çamaşır serdim anliyacaginiz günlük işler. Saat 3 4 gb öğleden sonra ikindi benden birşeyler geldiğini hissettim tuvalete gittim hemen nişanim gelmişti kanlı kahverengi bi akıntıydı ben panik oldum daha 1hafta vardı kendimi hep bir hafta sonrasına hazırlamışım tam o gün 39 haftalık olmuştuk. Neyse eşim işten geldi onada dedim bak nişanim geldi bugün doğabilir diger Oğlum da da ayni seyler oldugu icin ondada nişanım geldi ve aksama sanci basladi bundada aynisi oldu aksam 8 9 da hafif hafif sanci girmeye basladi ara ara gelip gidiyordu tabi siddetli sancilar degildi neyse gece 2 buçuğa kadar sancıyı evde çektim size tavsiyem sancıyı evde çekin iyice şiddetlenince saat 2bucukta çıktık eşim kaynanam ben çantamız hazırdı zaten artık sancılar dayanılmaz hal almıştı sancı geldikçe derin derin nefes alıp verdim çok iyi geliyordu.hastaneye vardık alttan muayene edildi ultrasondanda baktı doktor 4cm acilmam varmış hemen yatısım verildi.dogumhaneye alındım insanı bir korku kaplıyor sancılar girdikçe nts bagladilar.sancı girdikçe yerimde duramıyorum ama derin derin nefes almaya devam ettim her sancı girdikçe artık sancılarım dayanılmaz bir hal almıştı ağlıyordum allahım yardım et diye.sonra hemşire gelip alttan açılmama baktı parmakla baktıktan sonra benden biseyler geldi ve bağırdım biseyler geliyor diye sonra doktor gelip baktı bebek geliyor dedi çatala aldılar beni kesi atılmadı ebe ikin hadi kızım ikin kurtulacaksın bismillahirrahmanirrahim de ikin ve son gücümle ikindim olmadi tekrar derin derin nefes alıp ikindim ve bebeğim doğdu minicik bisey o an sancı falan bitiyor bir rahatlama oluyor ki anlatamam gece sabaha karşı 5bucukta doğdu 23 nisan çocuk bayraminda😄benim minigim 39 haftalikti bize supriz yapip bir hafta erken doğdu.simdide emzirdim uyuyor bu guzel duyguyu allah isteyen herkese tattirsn insallah.allahim tüm hamilelerin ve doguracak annelerin yardımcısı olsun bi avazda kurtulursunuz inşallah 😊😚 buda bizim hikayemiz zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...