Fevziyeakdemir Kızlar bu doktora gidenler yazabilir mi nasıl, Doğumu orda yapmış olanlar veya Doğum nasıl hastane oda doktor nasıl ve Doğum ücretiyle muayene ücretini de yazarsanız sevinirim
1437- Fevziyeakdemir ben buyuk arayislae sonucu buldum doktoru 3 defa gittim cok memnun kaldim icerde sizi en az 20 dk tutuyir tek tek uzuvlarini gosteriyor ben cok memnun kaldim ama ucret konusunda biraz sknti yasiyorum evet muayene ucreti 125 tl ve detayli ultrason 300 tl
burcu_1322 Fevziyeakdemir canım ben bebek tedavisi için hicran hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor çok ilgili benimle hamile olmama rağmen çok ilgileniyor cep numarasını bile verdi ben şahsen gözüm kapalı güvenirim
1437- Geceninannesi01 ilk hamile oldugumu ogrendigimde doktor arastirirken hastaneyi arayip sormustum 2800 demislerdi
Geceninannesi01 1437- çok teşekkür ederim bende hicran hanımla çalışmaya başladım sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Geceninannesi01 1437- aynen öyle nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum çok teşekkürler siz ne kadarlık oldunuz acaba ?
1437- Geceninannesi01 bana cok cabuk geciyir şu aralar velir merak etmeyin ilk 3 aydan sonra cabuk geciyor