mavi0811 https://imgyukle.com/i/5YwT9Y bu iki testide şimdi yaptım biri silik biri koyu çıktı hangisine güveneceğimi şaşırdım yumurtam çatlamıs mı çatlamamış mı sizce yoksa testler mi bozuk🤔
Arz1905 mavi0811 Canım belki aldığın testler de problem vardır testlerini değiştirmeyi düşün birde öyle dene istersen 🌸
mavi0811 Arz1905 aynn kuzum çünki inanırmısın su an 5 tane yapmıs oldum ikisi koyu diğerleri silik çozemedim valla🙄
Arz1905 mavi0811 yani bencede boşuna niye kendini strese sokuyorsun instagram da satanlar da var ben ordan aldım memnunda kaldım 😊
mavi0811 Arz1905 evet canım ya çok strese giriyorum boyle olunca ecazneden alsam bi tanesi ne kadar olur
Arz1905 mavi0811 Valla onu hiç bilmiyorum canım ben instagram dan aldım 40 tane ovulasyon 4tanede gebelik testi gönderiyorlar 80tl verdim ona göre hangisi uygunsa bakarsın 😊
Arz1905 mavi0811 ben innovita diye Bi test var onu aldım instada minnakkurabiyelerrr diye Bir sayfa var bak canım istersen ordan bide oradaki ilgilenen bayan her soruna sonradan da cevap veriyor ilgileniyor
mavi0811 Merveerhannn değerlendiriyorum canım her ihtimale karşı ama bugunki testlerimin 1 tanesi kyu 1 tanesi silik çıktı nedenini bi türlü çozemedim