Deletedmom360 senakhrmn inşallah Allah razı olsun 🙏🏻 Annemm geçen rüyasında görmüş test yapıyorsun hamilesin falan dıyordu bilmiyorum olabilir miyim ki 🤗 inşallah 🙏🏻
senakhrmn Deletedmom360 Ahh temiz kalpli ponçik annelerimiz ❤️ İnşallah öyledir canım benim sen sakın moralini bozma
Merveosm Ben tek korunmasız ilişkide hamile kaldım 39 haftaligim😁 bende bişi olmaz demistim ama oldu hemde ertesi gün ilacına rağmen😂
Deletedmom360 demetsarali bugün on gün oldu işte kanama da dün oldu 1 2 saat gördüm daha yok sadece peceteye gelecek sekilde kahverengi
afrasil Deletedmom360 evet 1 iliski ile hamile kalınır ama yerleşme kanamasında kırmızılık olmaz diyolar
Deletedmom360 afrasil ilk gördüğüm an da kırmızıydı canlı kırmızı giderek kahveye döndü şuan kahverengi
seday93 Deletedmom360 tek gecelik ilişki diyince insanlarda yanlış anlamış cümleden evli olduğun hiç anlaşılmıyor ben profil resmini gördümde anladım 😂
Meryempalabyk Deletedmom360 hamile kalınır 😁 adetimi bitti 3 gün sonra hamile kaldım 😁 32 haftalık hamileyim