HamzaMoms Kızlar göğüs pedi cok lazım oluyor mu ve hangi marka iyi fiyat performans olarak hangisini onerirsiniz ?
Cemrenur HamzaMoms enucuzbebekmarketten aldım ben hanymish marka bantlı falan kaymasın diye beğendim ben fiyati da uygun 40 tane 12 tl
Pinkyellow HamzaMoms Chicco nün aldım ama daha kullanmadım bakalım memnun kalcammi bende süt sağma makinesi almadım o konuda tereddütlüyum🤔
Zeyzey14 Lansinoh aldım ben doğum yapmadım fakat biraz akıntım olmaya başladı kullanıyorum yapışkanlı kalınlığı iyi
Prensesannesi43 HamzaMoms wee marka aldım marketten 12 liraya 40 li. Hamileyken de almıştı eczaneden 40 tl aynı marka aynı sayı wee marka kazıkladık bide yani ve çok lazım oluyo gercekten
HamzaMoms Prensesannesi43 kullandınız mı peki wee nin e bebek yorumları cok kötü yapışıyormuş ucuna sentetik gibiymiş
Lidya-T Çok lazım oluyor markanın önemi yok ama ihtiyaç sürekli bez değiştiremezsiniz bunları tak at.
Misssimsek HamzaMoms doğum.yapalı 3 ay olacak. R bebek ten aldım 100 lu çok memnunum. Bence en önemli ihtiyaç. Bir gogsumu emzirirken diğeri kesin akiyir çünkü.
HamzaMoms Misssimsek baby me marka mı aldınız bende şimdi baktım hemde 3 al 2 öde kampanyası vardı buyuk ihtimal babyme alıcam fakat jel ve normal arasındaki farkı çözemedm hangisi iyi acba bilgnz varmı
Misssimsek HamzaMoms evet baby me. Benimki ultra ince jelli diye yazıyor. Farkı bilmiyorum ama çok memnunum. 100 lu almıştım. Bundan önce 2 kutu wee kullandım ama baby me baya baya iyi ona bakarak. Hem daha uygun hem daha kullanisli
SnFk HamzaMoms daha şimdiden o kadar lazım oluyo ki. Wee aldım eczaneden biraz acele olarak. Ama memnun kaldım. Sütyen takmadığım zamanlarda kıyafetime çok kolay yapışıyo.