[silindi] Anas çok rahat şimdilik 5+6 haftalık gebeyim canım arada bel ağrısı karın ağrısı göğüslerde sızı akıntı var
Anas Emine2943 bendede gögüs hasasıyetı ara sıra bel agrısı. Cok fazla gaz sancısı. Bıde işdah bozuklugu. İşdahsızlığımdan yemek kokusuna dayanamıyorum. Mıdem bulanıyor
[silindi] Emine2943 ben Türkiye’de değilim canım kaldığım ülkede çok geç bakılıyor kanama ya da şiddetli ağrı olmadığı sürece 13. Haftaya kadar gidilmiyor. Ama bende durumlar farklı 8. Haftadan sonra özele gitmeyi düşünüyorum
Anas Emine2943 benımkıde 5+6 ama daha baktırmadım. Demek artık kese gozukuyor? Ben onumuzdekı ay 23 gorucem ınşallah
Emine2943 [silindi] anladım canım nerde yaşıyorsun.bizde keseyi gördük kalp atışı için de 10 gün sonra gideceğim bende daha önce iki kayıp olunca malesef sık sık gidiyorum
[silindi] Emine2943 İsveç’te canım benim hikayemde biraz farklı extra özen gösteriyorlar o da 8. Haftadan sonra olacak
Emine2943 Anas evet canım biz keseyi gördük ama bebeği kalp atışını göremedik daha hayırlıyla onu da görürüz inşallah
Anas [silindi] bende işdahsızlık baya var. İlac kullandıgım için zorla yiyiyorum Bulantı normaldı olmuyor ama tok oldugumda yemek kokusuna dayanamıyorum mıdem kalkıyor