Umay6060 Arkadaşlar bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlen gel dediler e nabıza ne zaman düşer bilgisi olan var mı ? Saat:09.30 da verdim kanı 10 da hastaneye gidecek kanlar dediler
babysevgi Umay6060 e nabıza geç düşüyor barkod vermediler mi ? Öğleden snra fln düşmüş oluyor barkodu girince
Gizemnaz_ Umay6060 aynisi.bugun benim basimada geldi barkodda vermediler aklimada gelmedi bian barkodu almak ariyorum acmiyorlarda telefonu
haziranin25i Umay6060 kan tahlili yaptırdığında barkod alsaydın barkod dan direk internetten öğrenirdin sonucunu
Sebnemrahh Umay6060 ben de sabah vermiştim sonra Kocaeli il sağlık müdürlüğünden öğrendim sağlık ocağı tahlilleri sekmesinden sende bakabilirsin nerde yasiyorsan
babysevgi Umay6060 allah allah vermeleri gerekiyordu . :/ genel yazan bi barkod . E nabıza hemen düşmüyor ne yazıkki
Fbl @Umay6060 verebilirler ama geneldw ulasilamiyor saglik ocaklarina.. bence gidip alabilirsen al sen
BeritanKaya Sağlık ocağında hemşire olarak çalışıyorum barkodunuz yoksa arayıp alabilirsiniz en erken 3.30 4 gibi düşüyor eğer sadece beta hcg verdiyseniz 🙏🏻