Hifask44 Sevgi hastanesinde ayrıntılı ultrasona giren var mı acaba doktor hakkında bilgi verecek bir varsa sevinirim kaç dk falan sürüyor bakan doktor nasıl biri
Hifask44 Mihribannnn evet ama bu hastanede bakan doktor varmış bende bu hafta gideceğim de merak ettim doktoru
mucizebebeginannesi Merhabalar ben de sevgi hastahanesinde leyla beytura gidiyorum. 16.haftamızdayız ayrıntılı ultrasonu sormayı unuttum Turgut özala pandemiden dolayı hiç gitmek istemiyorum açıkcası vardır inşaallah 🙏
Hifask44 mucizebebeginannesi yok. Olduğuna Emin’im radyolog bakıyormuş bende Raziye hanıma gidiyorum kendisi biz burada bakıyoruz demişti
mucizebebeginannesi Hifask44 oh çok sevindim gerçekten 🙏 fiyat olarak da diğerlerine göre uçuk değil sevgi hastahanesinde inşaallah güzel sonuçlar da alırız 🙏🌸
Hifask44 mucizebebeginannesi evet fiyat olarak baya uygun bir hastane açıkcası ben ilgilerinden de memnunun
Hifask44 mucizebebeginannesi canm ben ayrıntılı ultrasona girdim ama ayrıntılı ultrason demeye bin şahit lazım sadece 3 4 sürdü üni hastanesinde bile yarım saat sürüyor üstelik üni hastanesinde 4 boyutlu bebek fotoğrafını bile veriyorlar tam bir hüsran oldu benim için
mucizebebeginannesi Hifask44 aaa neden öyle bişey yaptılar kii anlamadım 🤔 ben de pazartesi sormayı düşünüyordum şok oldum valla fiyat ne peki yani aldıkları paranın hakkını bari verseler
Hifask44 mucizebebeginannesi para olarak ucuz çok pahalı değil ben hem idrar tahlili yaptırdım hem de ayrıntılı için 53 tl ödedik ama o paraya bile yazık bence
Hifask44 mucizebebeginannesi sana tavsiyem eğer hala vaktin varsa Üniversitesi hastanesinden randevu alıp orada muayene olmanız ikisi arasındaki farkı sizde anlayacaksınız
mucizebebeginannesi Hifask44 tam olarak kaçıncı haftada detaylı usg yapılıyor acaba? Ona göre pazartesi randevu alayım