Deryayurt Kızlar sbaaj kan verdim gecikmemin 12 günü bugünn beta hcg 26.9 e nabızdan baktım şimdi daha doktora göstermedim şoktayım şuann az değil mi 12 gün gecikmeye bu değerr yardım edin lütfenn
Sermec27 Deryayurt gec döllenme olabilir belki de adete yakın oldu yumurtlama biliyor musunuz ne zaman oldu yumurtlamanız
Deryayurt Sermec27 hiç taki etmiyorum canım yumurtlamamı yani telefondaki uygulamaya göre 15. 16. Günler falan gözüküyor ama bakalım doktora sorucam
Deryayurt Baobap biliyorum önemli olan e gün sonra iki kat artması ben sadece bu kadar gecikme yaşayıp böyle spnuç olan var mı diye sormak istedim 😊
Astadavistabeybi Elfygmr benimde ilk değerim 24 tü çok şükür sayı 2 gün sonra 2 katına çıktı prensesim şimdi 6 aylık tabiki ihtimal var ama korkutur gibi yazmayalım bence
Astadavistabeybi Deryayurt benim 3 hafta kadar gecikme olmuştu sanırım evet daha da uzun bir süre olabilir
Deryayurt Astadavistabeybi umut oldun bana doktora gttim şimdi gebelik var değer düşük çıkmış pazartesi günü bidaha gel bi bakalım dedi pazartesiye kadar nadık beklicem bilmiyorumm 🤷♀️🤷♀️
Gul96 Bende 6.53 den basladi simdi 7 ci ayimdayim her kes kimyasal oldunu soylemisdi kendimde inanmisdim
Deryayurt Gul96 yaa böyle okuyunca mutlu oluyorum çnkü hiç sevinemedim değeri görünce. Seninde gecikmen varmıydı
Astadavistabeybi Deryayurt bende 2 gün bekleyip tekrar değerlerime baktırdım eğer sağlıklı bir gebelikse inşallah güzel ilerler ama değilse lütfen üzülmeyin vücut sağlıksız gebeliği kabul etmiyor inşallah sağlıklı bir gebelik olur o 2 gün benim içinde çok zor geçti sadece yattım yemek yemek için kalktım ve wc için ayaklarımın altına bir yastık aldım o şekilde yattım beslenmeye çalıştım güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏
Gul96 Deryayurt hayir adete 2 gun kalmis verdim 6.53 cikdi sonra adetimden gecdi yine verdim 26 cikdi
Gul96 Deryayurt bende de mucuze ile oldu 3 il sonra.Tup bebekler tapdirdim olmadi.Kendi kendiliyinden oldu
Deryayurt Astadavistabeybi hastanedeki doktorr pazartesi gel dedi ama ben perşembe güni sağlık ocağında bidaha kan versem olur mu ki acaba
Gencanne_er Ben vermiştim ilk 0,07 çıktı üzüldüm sonra 5 gün sonra gittim 63,7 çıktı hamileydim sonra 5 gün sonra 420 çıktı