Snszasla Busrans uyuyordur belki canım uzan biraz karnına dokun konuş çikolata ye bakalım tepki verecek mi uykuda olunca tepki vermeleri de zor oluyor hemen endişe etme
Gulcan0187 Busrans kaç saattir hareket etmiyor. İşe yarıyormu bilmiyorum denemedim ama kaynanam böyle bişe olursa soğanı ikiye böl karnına koy demişti bebek kokluyor gibi düşün. Eskiler böyle yapıyormuş 🤔
Gulcan0187 Busrans gebelik şekeri kaç çıktı sizde. Bendede açlık şekeri sınıra yakın çıktı şeker yüklemesi yapılamadı. Endokrin bölümüne yönlendirdi doktor. 2 hafta dikkat et tekrar bakalım dediler.
Busrans Snszasla tatli yasak gebelik sekerim cikti diyet yapiyorum korktum ama biraz evi temizliyim dedim kaynanamgil sagolsun hic gelip yapmazlar evin isi hep bende
Snszasla Busrans soguk su iç ozaman canım ona da tepki veriyorlar bende dün baya iş yaptım yoruldum ama uzanınca haraket etmeye başladı o yüzden belki uzanınca tepki verir
Maykoo Busrans sen 23. Haftadasın ben net olarak hergün hissetmeye 25. Haftada başladım normal yani bekle panik yaptıkça oynamaz kendi haline bırak