sblaslan kızlar merhaba triodi olup ilaç kullanıp doğum yapan varmı bebeğinde sıkontı olan varmı internette troid hastalığm benim önceden vardı zaten bugün zeka geriliği olur engelli olur yazıyo ilaç kullanıp sağlık doğum yapan varmı aranızda
Karsesi sblaslan gebelikte tiroid değerleri kontrol esilerek ilaç başlanıyır benim normalde sorunum yoktu gebelikle birlikte tiroidlerim yavasladı ilaç kullanıyorum. Kuzenimde aynı şekilde daha yüksek dozda kullanıyordu sağlıklı bir bebeği oldu.
Karsesi sblaslan eger ilaç başlanıp kontrol altına alınmazsa ilk haftalarda bebeğin tiroitleri gelişmediği için etkilenebiliyormus. Bu sebeple gebelik testi yaptırırken daha tsh ı da kontrol ediyorlr
sblaslan Karsesi tamm cok teşekürler bugün bi haber okıdum korktum 9 haftalığım 50mg eughtrox kullanıyorum allah herkeze sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Karsesi sblaslan yok yok korkmayın internetteki herseye de inanmayın habire insanı korkutuyorlar bende 6. Haftamda sizin gibi baslamıstım şimdi yarıya düşürdük 23. Haftadayım ilaca başlamıssınız eger başlanmaZsa tehlikeli olabiliyormus kontrollerinizi düzenli olun Allahın izniyle bi şey olmaz