Mercimeginannesi123 Hep bu postları görürdüm acaba bizimde değişir mi diye düşünürken 12. Haftada erkek denilen minnoşumun bugün kız olduğunu öğrendik 🥰 o yüzden 16. Haftaya kadar cokta emin olmayın kızceler 😁
Ebru-1990 Mercimeginannesi123 12. Haftada kız olma ihtimali daha yüksek dedi 2 doktorum da 16. Haftaya girdik bugün kontrol var bakalım netleşicek mi cinsiyet yanılmalarını gördükçe acaba ya düşüyor insan 😁 sağlıkla gelsin güzellik 🙏🏻💕
ikicocukannesii Mercimeginannesi123 inşallah darısı başıma kuzum banada 14te erkek olabilir dedi inşallah değişir kızdır 😃
gupsemnur Mercimeginannesi123 13 haftada kız dedi doktor 14 haftada başka bir doktor erkek dedi halen inanasım gelmedi devamlı içimde bir şüphe oldu pipi resmî elimize vermesine rağmen detaylıda doktora sormayarak çekidindim ama doktor ben sormadan beyfendi dedi iki kızım var birde oğlum olacak nasipse
Minikbebek123 Mercimeginannesi123 benim 14 de erkek dedi galiba . Sonra ise 16 da pipisi var erkek dedi . 22 haftada falan giderim herhalde inşaAllah değişmez birkaç bir şey aldık mavi mavi 😂
Mercimeginannesi123 Ebru-1990 insan bir an önce öğrenmek istiyor ama işte acele etmemek gerek 😁 hayırlısıyla gelsin minnoşlarımız saglıklı hayırlı evlat olsunlardaa🥰
Mercimeginannesi123 kdrsln hiç belli olmaz valla canım bana da yüzde doksan erkek demişlerdi hatta pipi bile gösterdi 😂
Mercimeginannesi123 ikicocukannesii rabbim önce saglıklı sonra gönlüne göre hayırlı Bi evlat versin inşallah canım :))
Mercimeginannesi123 Derinsel 12de bizide pipi gösterdi inan şok olduk bugün ama tabi herkeste degişecek diye bişeyde yok Allah gönlünüze göre versin canım :))
Mercimeginannesi123 gupsemnur valla bize gayet belirgin pipi gösterdi şok olduk bugün meğer dudak kısmı cok belirginmiş ondan erkek sanmışlar ama ben bile hala şüphedeyim detaylıya kadar emin olamam 😂😂
kdrsln Mercimeginannesi123 aa bide göstermiş olmayan şeyi 🤣🤣 bu saatten sonra daha emın olamam kız mı erkek mi
Mercimeginannesi123 Minikbebek123 ay inşallah bizde erkeği duyduktan sonra almıştık mavi mavi bide onları değişcez boşuna acele etmek iyi değilmişte ilk olunca insan heves ediyor işte 😂😂