Epifenomen Ezon bir tabak sütlaç.ile aynı değerde şeker alıyorsun vücuduna dedi doktorum. Eğee hamileliğin boyunca rafine şeker ağzına sürmeyeceksen yaptırma demişti. Benim ailemde şeker hastası çok risk altındaydım yaptırdım çıkmadı. Bence yaptırın
Busraveminisi1 Ezon ben dün yaptırdım canım en azından şuan içim rahat gebelikte şeker riskli olup olmadığını da test yaptırmadan da bilemezsin
Zhl06 Ezon madem sütlaç veya 2 dilim baklava ile eşitse bence o glikozu değilde onları yiyelim kan verelim bunu kabul etmezler doktorlar ama ben yaptırmadım
BusraVeli Ezon Doktorun tavsiye ettiyse yaptırma da fayda var bence canım çünkü aile geçmişinde hiç şeker hastası olmayan insanlarda hamileliklerinde şeker çıkabiliyor ayrıca zararlı birşey olsa doktorlar istemezdi tabiki
ArasMom34 Benim akrabalarımda kimsemde şeker hastalığı yoktu doktorum önerdi yüklettim sonra bende gebelik şekeri çıktı alt üstü kutu çilekli içicek içtim iyi ki yaptırmışım diyorum mesela
Camurcu Ezon bebeğe zararı olacak olsa her gebeye bunu yapmaz doktorlar. Bugüne kadar şeker yuklemesinden bebeğe veya anneye zararı olan kimseyi duymadım
ArasMom34 Ezon hayır hiç bir zararı yok canım kulaktan dolma laflarla konusuyor insanlar bir şey olduğunda onlar değil sen çekeceksin şöyle diyim almanyada şeker yüklemesi zorunlu diye biliyorum kötü bişey olsa orada zorunlu olmazdı
BusraVeli Ezon Ben Fransa da yaşıyorum burda zorunlu aboyle çok zararlı diye konuşuluyor o zaman buradaki bebeklerin hepsine bilerek kötülük mü yapılıyor