B_e_y_r_a 38+2 hamileyim belim çok agrıyo sancı vuruyo doktor gıtmelımıyım dün hafıf bır damla kan gelmıstı ama bebek hareket edıyor suyum yok napıcam bılmıyorum
Elmaveannesi B_e_y_r_a canim kan dedigin nişanin olmasin ? Bence dogumunda yaklaşmış ihmal etme git derim.. burdan duydugum kadariyla belden de doğum sancisi baslayabiliyormus
Melikedmrclrr B_e_y_r_a benimde belim agrımıştı bütün gün aksamında suyum geldi doğum yaptım ama normal bir bel agrısı değil uyutmayan cinsten
Hilal93 B_e_y_r_a gene de git seninle aynı haftadayız haftaya doğumum var gerçi benim ikinci kez sezeryan doğum olacak . Sizin ilkse gidin
Yenianneadayi2208 B_e_y_r_a Bel ağrısı doğumun habercisi olabilir canım.Bir de sancı vuruyor diyorsun ee gününde gelmiş.Doktoruna ulaşmayı deneyebilirsin.Sağlıcakla kucağına alırsın inş
Atlaskusu216 B_e_y_r_a bence bir git derim 38.2 de bende öyleydim gece vuruyordu ağrı sabahına suyum gelmişti doğurmuştum canım belli olmaz tabi de ne olur ne olmaz içinde şüphe olmasın hayırlısıyla al kucağına inşallah 😘