Kızlar sanırım herkeste farklılık gösteriyor Doğum sancısı vs ben suyum mu çişim mi anlamamıştım 😂 26 Eylül Cumartesi akşamı saat 9 gibi tuvalete girdikten sonra su mu çiş olduğunu anlayamadım sıcacık bişey aktı bacak aramdan tam kapının ağzında üstünmü değiştirdim 3-4 defa daha geldi suyum en son zaten foş dedi mutfaktaydım mutfağın halısına doğru gitti altımda şort olduğu için rahatlıkla görebildim Beyaz beyaz bişrylerde beraberinde düştü , gayet rahattım eşimde dışardaydı tıraş olmaya gitmişti aradım panik yapma ama suyum geldi dedim emin misin çiş mi su mu tamam kapat geliyorum dedi daha vereceğim cevabı beklemeden 😂😂 o ara duşa girdim okuduklarım kadarıyla Doğumun hemen başlamıcağını biliyordum kahve bile yaptım o ara kendime eşim geldi elimde kahve sen napıosun doğurmuyormusun suyun gelmedi mi hadisene diye bi panik halinde 😂 hastaneye gittik ne sancım ne ağrım hiç birşeyim yok sadece çatı muayenesinde yine öldüm öldüm dirildim , 0 açıklık 0 sancı çatı zaten dar normal Doğum imkansız dedi ebe hanım doktorum gelene kadar yatış işlemlerini hallettik malesef o korktuğun sonda olayı başıma geldi genel anestezi olacağı için bayılmadan önce takıldı ve o ara 10 dk arayla makattan belime vuran ağrı hissettim 20-30 sanıyelik sanırım Doğum sancısı dedikleri oydu doktorum geldi hazır mısın başlıcaz dedi beni ameliyathaneye aldılar biraz soğuktu üşüdüm beni yatırdılar kollarımı ayaklarımı bağladılar aşırı tırstım yalan yok 😂 ben normalde spinal istiyordum ama ona cesaret edemez mişim onu gördüm , bana narkozlu verirken derin derin nefes al ver dedi ordaki narkozu veren alıp verirken nefesimin kesildiğini hissettim ve bunu dile getirdim ve o an tek düşündüğüm şey cennet kokulumu göremeden ölmek oldu sonrasını hatırlamıyorum zaten uyandığımda çok ağrım vardı herkes başımdayfı ama kızım yoktu kızım nerde iyi mi dedim yine gitmişim kızımı getirdiklerinde ağlayarak eşine bu bizim mi şimdi bizim kızımız mı demişim herkes ağlamış 😍 uzun oldu hakkınızı helal edin hamileyken uykusuzluk falan öf diyoruz ya doğumdan sonra onun ıh sesine fırlıyorsunuz , sütüm 1-2 damla anca çıkıyor Buda kızıma yetmiyor mama takviyesine başladık dün gece umarım sütüm gelir çocuğuma yetemedğimi düşünüp ağlamaya başlıyorum, benim Doğumdan sonra çok ağrım oldu olduğunca yürümeye çalıştım yürüdüm ama dün eve getirildim ağrılarım devam ediyor özellikle öksürürken o narkozun balgamını atmaya çalışırken dikişlerim yerinden fırlıcak gibi oluyor Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz allah herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallh 😍😍