-Ozlemcelik388 Sumeyra30 bende okul öncesi ogretmenim evet öğrenciler dolayı çok tedirgin oluyorum. Öykü çilek diye düşünüyorum en azından ikinci ismi olur eşimde kırılmaz diye düşünüyorum
Xxz -Ozlemcelik388 ben asla o işimi koymazdim. Çünkü ergen olacak ve o meyveyi başka şekillerde kullanan insanlar olacak. Çiçek koyun daha iyi . Sizin fikriniz tabi
-Ozlemcelik388 Damla_Kupcuk daha önce 1 kızımızı kaybettik buda tüp Bebek ve çok bekledik o sebeple kırmak istemiyorum açıkçası
Minnak_annesi34 -Ozlemcelik388 gayet tatli bence artik bakis acısı degismeli ya bence hos keske benim.esimde boyle seyler istese😆😆😆😆😆 Hem milletide dusunme omur boyu sen seslenecek sin baskalari sevip gidecek gel bi tas çorba yapayim sen yat ben bebege bakayim demezler aman koy gitsin işte 😀
Derya1453 -Ozlemcelik388 bence çok tatlı çilek ismi ama acaba ilerde okulda arkadaşları bir şey der mi kırılır o zaman 😒öğretmen olduğum için çocukları çok iyi tanıyorum biraz acımasız olabiliyorlar tabi farkında olmadan☺️
Denizgillerrr -Ozlemcelik388 yanına bi isim daha koyarsanz komik olmaz , komik de değil gerçi ne isimler varr
Suskunkadin -Ozlemcelik388 evet oda mantıklı 2 isim koyabilirsiniz hevesinizi içinizde bırakmayın canınız ne istiyorsa onu yapın kimseyi dinlemeyin çocuk sizin çocugun uz onların degil
slnko Okulda çok dalga geçerler minnoşla ya. Ne yazık ki insanlar çok acımasız . Dikkatli seçmek gerekiyor ismi