YenidenAnneOlmak -Ozlemcelik388 ilerisini de düşünün. Okul hayatını, iş hayatını, Çilek abla, çilek hanım.. İlla da çilek olacaksa 2. bir isim koyun ki alternatifi olsun.
-Ozlemcelik388 Mihrimah41 1 kızımızı kaybettik buda tüp Bebek zor oldu esimide kırmak istemiyorum 😔 öykü çilek diyoruz en azından öykü kullanmak isterse diye
icegul -Ozlemcelik388 bildiğim kadarıyla eğer veli kişilerin isimlerinden olursa yada sahabe isimlerinden olrsa ahirette aynı ismi taşıdığı için onun şefaatiyle cennete gitme durumu varmış. O yüzden eski isimlerden tavsiye ederim. Ama size kalmış 😊
S-r-p -Ozlemcelik388 herkesi aynı anda zaten memnun edemezsin ben iki isim düşünüyorum yarısı birini eleştiriyor tek şu olsun diyor diğer yarısı da ötekini eleştirip tek şunu koy diyo kimsenin fikrini sormadığım halde bebek bizim isteyen doğurur koyar isim kim ne derse desin
-Ozlemcelik388 S-r-p zaten birine dönüp diyecem benim bebeğim ve çok bekledik istediğimi koyarım diyede 🙈 onkadar acımasız değiliz işte. Çok teşekkürler 😊
Zeynepahmett -Ozlemcelik388 hasretle bu bebişi beklemişsiniz Sağlıkla doğsun inşallah. O zaman eşinizi de kırmayın boşverin kimin ne dediğine diyeceğine
-Ozlemcelik388 Mom092 çok teşekkürler 😊 kırmak istemiyorum açıkçası çünkü tüp Bebek ve 1 kızımızı kaybettik bir isim için kırmayım diyorum
Mom092 -Ozlemcelik388 aynen canim kırma ne istiyosa onu koy bosver biz eşimle Eylül ayında tanıştık nisanliyken hep diyodu kizim olursa Eylül koyucam diye nasil istersen dedim benmde aklımda vardi bkac isim hic onermedim bile direk ona tamam dedim 😊