icegul Göğüs pompası olarak mochi almayı düşünüyorum ama sütüm çok gelirse sağmaya yeterli olur mu Ya da az gelirse çoğalması için yardımı olur mu Bilenler deneyenler yazarsa çok sevinirim
Cinarmom icegul bende almayı düşünüyorum.. sütüm gelirse gerek duymam sanırım ama mama vermek zorunda kalirsam sütüm az olursa almayi planliyorum artirdigini duydum
Astadavistabeybi icegul ben sütüm gelirse ve dışarıya çıkacaksak diye sağıp kullanmayı düşünüyorum onun dışında evdeyken ihtiyacımız çok olmaz emerse eğer diye düşünüyorum
Mihrimah41 icegul arkadaşım almıştı hiç memnun kalmadı. Sütü çekmiyo çünkü. Bence ona para verene kadar az daha koy üstüne elektrikli al canım. Ben mamajoo kullandım ve aşırı memnun kaldım. Hiç boşa para verme
Nuris90 Mochinin pompasi mi var mochi saddce soldan cocuk emerken sağdan akan sutu topluyor diye bilihorm ben
icegul Nuris90 ona pompa diyorlar işte. Ama fazla sütü mü alıyor sadece yoksa sütü arttırır mı onu merak ediyorum
cocukgelisimcianne_ Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum ikili. Mochi bilmiyorum ama lansinoh dan Çok memnunum sadece dışarı çıkarken diye düşünmeyin. evde sen kullanılıyor süt az bile gelse bebek uyuyor mesela ama göğüsleriniz şişiyor ve bebekler sert göğüsü ememiyormuş. göğüsde sütler kist gibi olabiliyormuş tıkanıyormuş doktor öyle söyledi oyüzden o an sağmak gerekiyor . Yalnız lansinoh tekliside iş görür boşuna ikili almaya gerek yokmuş bence .