Gul-27 24 haftalık hamileyim kızlar erkek bebğim olucak Allah nasip ederse ama halen isim bulamadım.Kuranda geçen kulağa hoş gelen bilindiklerin dışında bildiğiniz isimleri yazarmısınız😍__
Snszasla Gul-27 bende aynı durumdayım oğlum olacak ama halen bir isim bulamadık 😒🤦♀️ Çok Zor bu isim konusu 🤷♀️
Sevmmmm Gul-27 erkek annelerinin dramı 😁 ben de isim konusunda sıkıntı çekiyorum ama sanırım doruk olacak 🙂
Dilarraa Gul-27 Kur-an da geçiyor mu bilmiyorum ama Göktuğ ismi çok hoşuma gidiyor cinsiyetimiz daha belli değil ama erkek olursa düşünüyorum
BClk Müçteba hasan, Cahit emir, Halil yekta, selim Buğra, yavuz, rıza, cihan, cihat, hasan Hüseyin.. 🤗💙
Gul-27 Dilarraa geçmiyor diye biliyorum ama yinede bakmak lazım evet kulağa hoş geliyor ama bizim akrabalarda var 😅😅
Gul-27 Sdymzlm çok zoooor şimdiden rabbim yardımcınız olsun siz benden 1 hafta felan öndesiniz inşallah bulursunuz
Asliahmet Gul-27 canim bizde zor bela koyduk ismini esimle baya tartismitik vallah 16 haftada ogrendik 20 haftada oglumun adini koyduk ben melih tuna. Furkan gibi isimler dusunuyordum esim ise. Ebubekir abdullah abdurrahman. İkimzde anlasmdk gece artik cocugun su ismini koyalim dedim oda tamm cnm dedi netten erkek isimlerine bakarken ikimizde YAVUZ SELİM adina karar verdik simdi cok sukur oglumun adi var Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin yavrularimizi🌸😍
Gul-27 Asliahmet amin inşallah canım evet eşle birlikte ortak karar vermek daha hayırlı en güzelini yapmışsınız hayırlı sağlıklı rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻