Gulsinem Fatma2277 yaptım yaptım onuda yaptım ama doktor bebeğe radyasyon olmasın diye bakmıyor 1 hafta içerisinde en fazla 1 ay diyor 😭😭😭
Fatma2277 Gulsinem o zaman mecbur bekleyeceksin. Umarım bir an önce gösterir biz 12. haftadayız. Bugün doktor %70 erkek dedi
_ikiprensannesi_ Gulsinem inşallah ozaman net öğrendiğimizde buraya yazalım çünkü bende 6 ekimde gidicem 😊
Gulsinem Deletedmom95 kiz gibi görüyorum ama net birşey söylemiyorum kendi doktorunada bir gozuk dedi yani detaylı bile net birşey söylemedi pozisyonu hep sırt üstü yatıyor bacaklar hep kapalı 🤷
Deletedmom95 Rehile bu haftalarda normal bende 21 haftalık iken öğrendim aynı sizin gibi düşünüyordum
Dlngnz Gulsinem bende hayırlısıyla yarın görürüm ümüdindeyim😂 baktın göstermiyor alışveriş gri renklerde yaparsın😍
Gulsinem Deletedmom95 ama bildiğim kadarıyla erkekler hemen gösterirmis gerçi kızım 3.5 aylıktı hemen gösterdi 🤷😁😍
Gulsinem Dlngnz inşallah sizde görürsünüz 😍 aynen 6 Ekim de gittigimde göstermezse dediğin gibi gri yada beyaz alicam ama göstersin yaaaa💕😍😂
Rehile Deletedmom95 🤣🤣🤣Bana 15+5 de tahmini kız dediler ama kesin değil Erkek olsa belli olmazmıydı yaa o gün😪 diyorum daha kendi kendimi yiyorum
Deletedmom95 Rehile olmayınca olmuyo valla arkadaşıma da erkek dedi yanılmam ben falan dedi doktor kız olduğu ortaya çıktı 🤷😂
Dlngnz Gulsinem gerçi ben görsemde kıyafet falan almıycam yavrularıma 🙈doğurduklarını alıcaz herşeylerini 😍🙏 sağlık gelsinler ilk çocuğularımızı kaybettiğimiz için eşimle söz verdik biririmize çocuklarım gelmeden hiç birşey almıycaz diye 🙏
Gulsinem Dlngnz sakın kötü düşünmeyin hep pozitif olun bebeginizede yansıyor gerçekten ❤️ güzel düşünelim güzel şeyler olsun Allah’ın izniyle kucağımıza almak nasip olsun 🌼
Dlngnz Gulsinem çok teşekkür ederim bu zamana kadar hep pozitif düşündüm ama eşimi bende öyle isteyince onuda anlayışla karşıladım onlar gelsin😍 kıyafet alınır o kolay🙏❤️