Alfabeta Kızlar 22+3teyim az önce aniden durup dururken burnum kanadı. Yaşayan var mı yarın doktora gidicem sorcam zaten ama neden olmuş olabilir
Aloneanqel Alfabeta ben happy mom ın bebeğim kısmında her gün değişen açıklamasında okumuştum. Kan seviyesinde gebelikten dolayı artış olduğu için ödem de olabiliyormuş burun kanaması da, doğalmış. Bende de burun tıkanıklığı var kanama olmadı , 20+3 üz.
Sna-1234 Alfabeta bende de oluyordu taa ki 2 hafta öncesine kadar ani hareketlerde olabiliyor dediğiniz gibi doktoruma sordum önemli bir şey değil demişti 😊
SnFk Alfabeta olabilir canım. Hamilelikte kılcal damarların genişliyor. Ve daha fazla kan pompalıyorsun. Bu yüzden burun tıkanıklığı veya burun kanaması yaşaman doğal.
Nuray23 Aloneanqel ben hamile oldugumu bilmiyoken burnum kanadi ve durup dururken hayatimda hic burnum kanamamisti ilk defa o zaman kanadi ve ben bunu hamilelik belirtisi olarak gordum. Hamilelikte burun kanamasi yasanabiliyomus. Sasirmistim😁
Alfabeta Sna-1234 ani harekette yapmadım valla yataktan kalktım wcye giderken bi baktım kan akıyo burnumdan
Sna-1234 Alfabeta olabiliyor ama normal demişti doktorum sormuştum bende bi ara çok olıyordu şuan kendinden kesildi çok şükür