CansuGzdeimen Bizim de detayli ultrasonda cikti 21. haftada. Su an 27. haftamiz bitmek uzere. Allaha sukur hicbir problem yok. Boyutunda buyume ya da sayisinda artma yok. 3 farkli doktordan gorus aldik, hepsi de hicbir sey olmayacagini soyluyor. Belki doguma kadar bile gecebilirmis. Bende oncesinde toksoplazmaya falan bakildi, kan degerlerimde hicbir negatif bulguya rastlanmadi. Atesli bir hastalik, enfeksiyon vs. de gecirmedim hamileligim boyunca. Oluyor iste, nazar bozan diyelim. Gercekten caninizi lutfen sikmayin, ben cok endiselendim, sonunda da onemsiz oldugunu gordum. Yabanci kaynaklara bakmak isterseniz isolated fetal liver calcification diye aratip makalelere bakabilirsiniz. Yapilan calismalarda dogan bebeklerde hicbir soruna rastlanmamis. Hamilelik suresince de sadece ultrasonla boyutlarin buyuyup buyumedigine ve sayilarinda artma olup olmadiginin yapilmasi gerekiyor. Insallah kan sonuclariniz da temiz cikar, iciniz rahatlar. Anne olmak boyle birseymis, en ufak seyi bile insan evladina yakistiramiyor, onun icin en iyisini istiyor. Bol bol dua edin ve icinizi ferah tutun. Yavrularimizi insallah saglikla kucagimiza alacagiz 💕 Sevgiler...