Tgcomer Kızlar dıyetısten balık yagı verdi ama nasıl kullancagmı soylemedı bende unuttum sormayı siz nasıl kullanıyosunuz aç tok gunde kaç defa ?
B8use Tgcomer bana doktorum haftada 3 kez ic dedi ama ben 2 defa da içtiğim oluyor genellikle sabahlari kahvaltidan sonra iciyorum
GlcanDuranKaban Tgcomer bana 500 mg lık ocean verdi ve eczanedeki beyfendi günde 2 tane içmem gerektiğini söylemiş ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum bi sonraki kontrolü mü beklesem doktoruma sormak için
FahriyeztrkYcel Tgcomer bende öğlen yada akşam yemeğinden sonra alıyorum canım ,aç karnına değil de tok al bence
Kibarbaby Tgcomer günde bir defa tok karnına alıyorum sabah kan ilacını içtiğim için onu akşam içiyorum
Merweats GlcanDuranKaban banada doktorum ocean verdi bügun aldık henüz kullanmadım ama kutunun üzerinde günde 1 defa aç yazıyor . Ben birde sabahları Demir aç karnına alıyorum bunu gece yatmadan önce alsam mı diye dişünüyordum 😊
Tgcomer Merweats benmde sabah kullandıgım ılaclar var ben en ıyısı kontrole gıttıgımde doktoruma soraym
GlcanDuranKaban Merweats bizede tok içilecek demiş 😂😂 hepsi farklı birşey sanırım beklemek en iyisi 🙄
GlcanDuranKaban Tgcomer evet fazlası da zararlı olur azı da o yüzden doktorunuz en iyisini bilir çünkü farklı veriyorlar herkese Canım
GlcanDuranKaban Merweats o zaman sana yanlış yazmışlar Canım genede doktoruna danış sende bende sorucam ☺
GamzeArslan KubilayGizemzkan ben son zamanlar da fazla halsizlik bacak ağrısı hissetmeye başladım ondan dolayı