Deletedmom05 Kızlar hem hastane kövezi hemde eve geldiğinde odasını süsleyen bi parça olarak bebek cibinliği yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran var mı? Ne düşünüyorsunuz? Yaptıranlardan site ismi lütfen 💙
Deletedmom_26 Deletedmom05 https://www.instagram.com/ela_tutu_tasarim çok güzel tasarımları var ve çok ilgili bakan arkadaş
pPapatya Deletedmom05 Cibinlik değilde küvöz için fiyonk aldım gittigidiyordan. Gayette güzel. Bebek küvöz için tül ve fiyonk, anne için fiyonk toplamda 70 tl idi.
B8use Deletedmom05 kendin yapmayi denesene canim bebegin besiginin etrafina yaptiklari sey tulu alip buzup etrafina lastigi geçirmek ve onune kocaman bi fiyonk yapistirmak filtekeleyebilirsin . Yani ben hastane odasi suslemicem cunku akraba yok gelen olmaz sehir disinda olacak ama memlekette olsaydi bende suslerdim
tubibon Deletedmom05 instagram yekta bebe aralik ayinda indirim vardi komple set 650 loraya aldim suan 700 galiba
Deletedmom05 tubibon pardon beşşik demiyorum 🙄 cibinlik ? Fazla pahalı geldi emin misin cibinlik olduguna
tubibon Deletedmom05 ben beşik ve korumalık cibinlik komple set aldim hepsi içinde 650 ye almıştım cibinligi cikabiliyo ayrı ayrı almaya gerek yok tabi sen uzun istiyorsan bilemem ben sormuştum 200 lira demişlerdi hastanedeki için beşik ebatı yeterli bence foto atma sandim olsa besigimizin resmini atardim
selen8sefam Hayaltasarim_evi var Instagramda ben oraya sordum anne bebek cibinlik küvöz eteği ayak ucuna fiyonk 500₺
Deletedmom05 selen8sefam sizinkide bi hayli pahalı. Benm sorduğum sayfalar tek bebek için olana 100 150 diyorlar
aysgl24c bende annebebek_susleme den aldım kampanyadaydi kuvez eteği 2adette fiyonk 100tl te aldm gayette güvenilir 3.siparisimde bugün geldi kapıda ödemeli falan
selen8sefam Deletedmom05 bana da çok pahalı geldi valla 500 lira nedir 2 kumaş parçasına senin baktığın siteler ne acaba
aysgl24c Deletedmom05 aynen uygun da bayağı kapı süsü heryerse 100tl ve ustuydu gecen ay kampanya yapmıştı 65 e aldim ama yinede bak sen yapıyor arada kampanya 😉