Senakrkmz Ebru2403 bnm hamilelikte öncede folik Esit eksikliğim olduğu için 20.haftaya kadar kullandım.
DaisyMom Ebru2403 19+2 gunluguz hala kullaniyorum.Bir sakincasi olsa doktorlar vermez zaten.Decavit kullaniyorum.
Ebru2403 zeyzey95 hmm bana doktorum 12. Haftada bıraktırmadi 15 haftalik oldum daha kullanmicam bende
Ebru2403 Senakrkmz ben hamilelikten öncede kullandım hamile kaldıktan sonra 3. Ayıma kadar kullandım ama doktorum 4. Ayaa kadar kullanmamı söyledi
Serpil34 Ben gebelik öncesi 3ay kullandım bilinçli ha ile kaldığım için hamileliğimde 2ay kullandım doktorum bıraktırdı
Gul32 Aslinda birakmis sayilmiyoruz, 12. Haftada folik asit birakilip yerine yine folik asit de iceren bir multivitamin veriliyor
corekotu_1 Ebru2403 canim ben hamile oldugumu ogrendigimden itibaren kullaniyorum 26+2 haftalik olduk sukur. Doguma kadar hatta emzirme doneminde de kullanicam nasipse. Her donemde lazim sadece dozlari degisiyor 🙄
Ebru2403 corekotu_1 hmm folik asit 3. Ayda birakilmiyirmu normalde doktorunmu devam et dedi 25 haftaya kadar
corekotu_1 Ebru2403 hayir birakilmiyor multivitamine geciriyorlar. Onun icinde de zaten folik asit var