Melke35 Esraece nasıl dı peki memnun kaldınız mı muayene ücreti içinde mi 200 tl içinde yoksa ayrıca 200 verip birde muayene ücreti de verdiniz mi
Mzeynepp asya_zehra bebeğin bütün organlarına bakıyorlar canım, bi sıkıntı var mı yok mu diye, uzun sürüyor biraz. Mutlaka yaptır demişti devlette bi doktor bana bir kaç kere tembihlemişti.
Deletedmom35 Miniklerim03 valla sizin doktorda bir sorun var heralde niye bastırsın ki normal ultrason gibi baktı adam cağız hiç bastırmadı yada benim bebişim hep uygun durumda çünkü normal muaynede de hiç bastırma olmuyor 😊
Aycatpzkrkmz Benim doktorum bilson bakırköy e yönlendirdi ve yarın için randevu aldım ama doktorumdan dolayı fiyat daha uygunmuş 300 tl istediler doktorumun adını verincr 😊
Kekmez Moderatör annelere rica ediyorum Allah rızası için bu ultrasyon kelimesini değiştirip ultrason yapar mısınız ? Teşekkür ederim şimdiden
Aybukealtintas Eagil benim rutin kontrollerimdede renkli olarak çıkartıyo doktorum, ama bu bahsedilen 4 boyutlu oluyor gerçeğe en yakın görüntüyü veriyor
Aybukealtintas Ozgeulnc Reyap ta da 425 dediler başka sordugunuz bir hastane var mı tekirdağ ve ya çorlu civarlarında
AAylin Aybukealtintas Kusura bakmayin yeni gördüm. Yaklasik 40 dk suruyor, tum organlar tek tek inceleniyor, damarlarina dahi bakildi. Ayrica incelerken doktor surekili detayli bilgilendirme yapti. En sonunda da bir dosya hazirlayip size teslim ediyorlar.
asya_zehra Mzeynepp evet canim kayseride ozel hastanede yapıldı bende 400 filan fiyat görünce farklı bi şey zannetmiştim çok pahalı oralarda yani bilmiyorum ama devletin bi el atıp fiyat aralığı yapması lazım ozel bile olsa yani oda özelde yaptırıyor ayni işlemi 400 kusure bende yaptırıyorum aynısını 80 tlye adil değil bence