Merweats nalinilkim kadiköy şifa Hastanesi 300 tl diye duydum özel çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı düşünüyorum daha uygun bulamazsam kısa sürede
AycanFb nalinilkim sakaryada yaşıyorum 250 TL’ye yaptırdım doktorum ne zaman isterseniz bidaha gelebilirsiniz bundan sonrası ücretsiz dedi.
asya_zehra renkli ultrason derken kızlar farklı bi şey mi bu su bizim girdiğimiz ultrasyon dan değilmi bebeği böyle net et gibi filan gösteriyor o değilmi 4 d mi ne diyorlar yoksa farklı biseymi
Mzeynepp asya_zehra bebeğin bütün organlarına bakıyorlar canım, bi sıkıntı var mı yok mu diye, uzun sürüyor biraz. Mutlaka yaptır demişti devlette bi doktor bana bir kaç kere tembihlemişti.
Merweats [bilinmeyen] anladım öyle yerlerde daha uygun diye duymuştum . Bu arada bende tokat erbalıyım 😊
Nrmn AycanFb Merhaba bende sakaryadayım acaba nerde baktırdınız ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba doktor arıyorumda
Bizartik5kisiyiz Uskudar anadolu hastanesinde 200 tl. 19.haftada cektirmistim. Doktorum bazi sorunlardan dolayi tekrarlanmasini istedi 25+3 de tekrar gidecegim.
AAylin Aybukealtintas Kusura bakmayin yeni gördüm. Yaklasik 40 dk suruyor, tum organlar tek tek inceleniyor, damarlarina dahi bakildi. Ayrica incelerken doktor surekili detayli bilgilendirme yapti. En sonunda da bir dosya hazirlayip size teslim ediyorlar.
Aybukealtintas Eagil benim rutin kontrollerimdede renkli olarak çıkartıyo doktorum, ama bu bahsedilen 4 boyutlu oluyor gerçeğe en yakın görüntüyü veriyor