Berenberen23 kckynssna hamilelerin duası kabul olur canım ben sana sen bana bol bol dua edelim inşallah benimki de girer doğum kanalına yukarda olması çok korkutuyor çünkü beni 😞
kckynssna Berenberen23 korkma canım benim sancı çektiğin sırada iner Bebek hiç korkma rabbim yardımcımız olsun
Berenberen23 kckynssna amin Canım amin inşallah bi an evvel her şey istediğimiz gibi çok güzel bi şekilde olur ve meleklerimizi sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 🥰
Enigma Yzyninannsi_20 cok sevindim sizin icin, allah bebeginizi size bağışlasın, saglikli ve sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah. Rabbim bize de kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Yzyninannsi_20 Ronyaseda canım sancı oldu tabi kişi sadece nst Makinesi 0 sancı gösterdi en son Doğuma giriyordum 32 çıktı sancım sen düşün. Asla güvenmeyin makineye doktor daha çok nst bebeğin ❥ atışlarını düzenli dinleyebilmek için deddi
busra1708 Yzyninannsi_20 ay MaşaAllah ne güzel bi doğum olmuş. Rabbim evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸 Doğumu kolaylaştırmak için herhangi bir şey yaptınız mı? Bide ilk bebeğiniz mi
Yzyninannsi_20 Meryyyyy canım bebeğin kanala girmesi an meselesi diyorum kendim yaşadım. Doğumda girdi kanala benim bebeğim inşallah seninde ki de öyle olur canım benim 🥰
Yzyninannsi_20 Berenberen23 bende senin sorduklarının aynılarını sormuştum doktoruma açılmam olursa suni sancıyı deneriz demişti. Yada Bebek kanala girerse yine deneriz demişti. Cuma sabah kontrole gittim kanala girmemiş Cumartesi gece doğurdum canım benim. Doğum için çatala gittim saat 8.30 da doktor orda bile başı kanalda değil sezeryan da olabilir demişti. Ama suyumu patlatınca inmiş aşağıya 2 saat içinde 11 de doğırdum. Sakın panik yapmayın
Berenberen23 Yzyninannsi_20 inan o kadar tedirginim ki ama biraz olsun içimi rahatlattın Allah razı olsun 🥰
melekhabib Ben de 39+6 oldum,ve gece sürekli gaz çıkartmaya başladım,hamilelik boyunca hiç böyle olmadı,normal mi acaba 😓
sedasuzan Yzyninannsi_20 âmin ne güzel darısı başıma inşallah benimkide daha dönmedi sezeryan istemiyorum ama bakalım biz napıcaz çok geçmiş olsun allahım analı babalı büyütmeyi nasib etsin canm rabbim evladına da şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir meleğin