Evet kızlar 40+2 haftalık hamileydim anne olalı sadece 2 gün oldu. Sık sık buraya girer sürekli Doğum hikayelerini okurdum bilgi edinmek için. Cuma sabah doktor kontrolünden geldik bebeğimin başı haftalardır Doğum kanalına girmiyordu artık Pazartesi günü gidip sezeryan tarihi alıcaktık. Ama Cuma günü doktordan gelince sanki gazım varmış gibi hissettim ara ara hep yokladı. Cumartesi sabah kalktım 6 da namazımı kıldım aynı gaz sancısı devam ediyor.. ara ara geliyor. Saat 4 ten sonra baktık sancılarım sıklaşmaya başladı tabi gazım çıksın diye suquat yaptım merdiven inip çıktım bu arada . Eşim akşam 7 de işten çıkınca hastaneye gittik. Saat 8 de yatışım yapıldı. Nst ye bağlandım sancım 9-10 max 32 çıktı.. resmen sancım çıkmadı. Doktor gelince çatala gittik ve açılmamın 8cm olduğunu Doğumun başladığını söyledi ben şoookk. Ama hala bebeğin başı yukarıdaydı eğer 12 ye kadar aşağıya dönmezse sezeryan olucaktım ama Allah’ıma bin şükür ki saat 11 de tekrar çatala çıktım 11:10 geçe kızımı kucağıma aldım.. suni sancı yok epidüral yok iğne yok .. Doğumum çok rahat oldu şükürler olsun Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Sadece kızımızın biraz solunum yetmezliği var bir süre yoğun bakımda kalıcak bool bol duaya ihtiyacımız var ♥️ Bu arada suyum ve nişanım bile gelmemişti kızlar yani adet sancısı gibi de değildi çok farklı oldu benim ki Bebek baskı yapmış gazım var gazım deyip Doğum yaptım hala inanamıyorum. Herkesin Doğumu çok farklı oluyormuş. Rabbim hepinize yardım etsin